220g margarin
491g cukor
4 tojás
240g liszt
150 g kakaópor
1tk sütőpor
1tk vaníliaaroma
1. olvasztott margarin + cukor + tojás + aroma
2. lisztes kakaós sütőporos keveréket hozzáadni
3. 180°C-on 25-30 perc alatt megsütni
Ne keverjük túl sokáig, mert tömör lesz a tészta!
Akkor kell kivenni a sütőből, ha még a fogpiszkálóra kicsit ragad a tészta.
Egy tálban simára keverjük a tojást a porcukorral, a vaníliás cukorral, a tejföllel és a nagy csipetnyi sóval. Hozzáöntjük a rumot, majd a sütőporos lisztet. Lisztezett kézzel jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszeállítás: alulra kerül a barna piskótalap, melyet vékonyan megöntözünk a szirup felével, erre simítjuk rá a fehér krémet, majd helyezzük rá a diós piskóta lapot. Azt ismételten...
Elkészítési idő: 2óra 30perc Nehézség: KönnyűA tepsibe teszek sütőpapírt, vagy kizsírozom, meghintem liszttel. Egy tálba ütöm a tojásokat, melléteszem a zsírt és a cukrot. Összeszitálom a lisztet, a sütőport és a kakaóport....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű