A torta megtöltéséhez(folyékonyabb)
Étcsokoládé-ganache:
300g tejszín
200g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200g tejszín
200g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
300 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták( pl. epres milka)
200 g csokoládé
200g tejszín
Körbevonáshoz, alap a fondant alá( szilárdabb)
Étcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
400 g étcsokoládé
Tejcsokoládé-ganache:
200 g tejszín
500 g tejcsokoládé
Fehércsokoládé-ganache:
200g tejszín
600 g fehércsokoládé
Más csokoládéfajták:
200g tejszín
500 g csokoládé
Az almát meghámozzuk, a nagylyukú reszelőn megreszeljük. A tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, vaníliát, olajat, sütőport, tejet, de lehet tej helyett vízzel is készíteni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet megszitáljuk, langyos helyen egy tálban fél óráig állni hagyjuk. Ezalatt kis edényben a tejfölből, az élesztőből és a cukorból kovászt készítünk és langyos helyen megkele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét pici sóval felverem kemény habnak, sárgáját a cukorral, vízel kikevertetem majd hozzá szitálom a lisztet, sütőport és a diót.Összekeverem majd lazán hozzáadom a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.LISZTBEN ELMORZSOLJUK A MARGARINT ÉS AZ ÉLESZTŐT MAJD A TÖBBI ANYAGGAL JÓL ÖSSZEDOLGOZZUK KETTŐBE VESSZÜK MAJD KINYÚJTJUK AZ EGYIK FELÉT ÉS A ZSÍROZOTT TEPSIBE TESSZÜK..MEGSZÓRJU...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű