menu

Családireceptkönyv.hu

Kávés-mandulás szaloncukor


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 200 g darált mandula
- 5 ek. főzött erős presszó kávé
- 1 tk. folyékony édesítő

bevonáshoz: 150 g étcsokoládé + 1 tk. kókuszzsír

Elkészítés:


A hozzávalókat összegyúrjuk, majd szaloncukor formájúra görgetjük őket, és a felolvasztott étcsokoládéba mártjuk.
(Mivel nincs temperálva, és zsír van benne, javasolt hűtőben tárolni)

Csomagolás: zsírpapír, fényes bonbon papír

Kávés-mandulás szaloncukor

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Diós habcsók
Diós habcsók

A dióbelet durvára felvágjuk. A tojás fehérjét felverjük habnak, hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, pár percig tovább verjük, majd az ecetet is hozzáadjuk és addig verjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Spekulatius keksz karácsonyra
Spekulatius keksz karácsonyra

A sütőt melegítsd elő 180 C fokra. A lisztet keverd össze a sütőporral, a fűszerekkel, a cukorral, a sóval. Add hozzá a tojásokat, a vajat és a tejet. Alaposan gyúrd össze, és meh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csokis brownie
Csokis brownie

A vajat egy kis lábasban felolvasztjuk és mérsékelt lángon hagyjuk megbarnulni. Ne égjen meg! – ha mogyoró illata kezd lenni, azonnal húzzuk le a tűzről és öntsük át egy tálba, hog...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Rugelach
Rugelach

A krémsajtot a vajjal, cukorral habosra keverjük. Jobb ha géppel mert akkor nem olvad annyira a massza. Ezt a vajas krémet a liszttel és sóval jól összegyúrjuk lisztezett gyúródes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk