25 dkg vaj (ráma), 25 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, csipet só, kikeverünk, 35 dkg liszt, 6 tojás, 1 sütőpor, 32x38-as tepsibe a fele, a maradék tésztába 2 evő kanál kakaó, 3 evő kanál tej, ez rá a világos tésztára, eloszlatjuk a lecsöpögtetett meggyet, Krém: 0,5 l tej, 1 vanília puding, 25 dkg ráma, 20 dkg porcukor hullám
---A lényege, hogy ahány tojásfehérjénk van, azt egy csipet sóval verjük kemény habbá, tegyünk hozzá annyi kanál cukrot, ahány tojásfehérjét habbá vertünk, majd lisztből szintén en...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesTészta A marcipánt annyi tojásfehérjével felpuhítjuk, hogy kenhető állagú legyen. A maradék tojásfehérjét a cukorral habbá verjük. A habot óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük a kép...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásfehérjét tegyük bele egy keverőtálba, majd szórjuk meg egy csipet sóval, és robotgéppel kezdjük el habbá verni. Amikor már kezd kifehéredni, állandó keverés mellett adjuk ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral élesztővel felfuttatom,a többi hozzávalókat tálba rakom és felfuttatott élesztővel jól kidolgozom. A kelesztést,tálba konyharuhával letakarjuk meg pléddel letak...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes