2x5 tojásból piskóta
meggy lekvárral megkenni, feltekerni.
Krém:
2,5 dl tejszín, 2xnagy doboz epres joghurt,1 dl a gyümölcskocsonyából, a tejszínhez adtam 1. cs. vaníliás cukrot, kevés porcukrot,
Gyümölcs kocsonya:
4 dl víz, ízlés szerint cukor, 1 teás kanál citromlé, 8 púpozott teás kanál zselatin.
30 dkg eper díszíteni.
A piskóta hozzávalókat összekeverjük. Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük. Kb. 30 percet sütjük (alsó-felső sütés: 180-200 fokon). A pudingot elkeverjük a meggy levével, és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA piskóta elkészítése: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját,alaposan elkeverjük,majd a száraz hozzávalókat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegített sütőben 45-50 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt előmelegítjük 180 fokosra és egy 26 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral. A hozzávalókból hagyományos módon piskótát készítünk és kb. 22 perc alatt megsütjük....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű