Fehér tészta:
16dkg ráma, 16dkg cukor, 1 cs. vaníliás cukor, 3 tojás, 12dkg liszt, késhegynyi sütőpor, pici só, pici szódabikarbóna
Barna tészta:
16dkg ráma, 16dkg cukor, 1cs. vaníliás cukor, 3 tojás, 10dkg liszt, 2dkg kakaó, késhegynyi sütőpor, pici só, pici szódabikarbóna, piskótát sütünk, lekvárral kenjük, tetejére torta bevonó.
Nagyon egyenletesre kell elsimítani a tésztát a tepsiben, mert így lehet szépen egymásra tenni.
Előző este elkészítjük a kovászt. A liszthez hozzáadjuk az élesztőt, a vizet vagy tejsavót és lágy kovászt készítünk, amit letakarva, langyos helyen (20-22 C fok) 8-12 órát hagyunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra kavarjuk (akkor jó, ha a cukor elolvadt, a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű). A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk, majd a martin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaphoz valókat jól összekeverjük, gyúrjuk! Ajánlatos fokozatosan adagolni a tejet, nehogy túl lágy legyen. Krém: a margarin kivételével felfőzzük, majd ha kihűlt,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A kölest átmossuk, majd egy lábasba tesszük a kókusztejjel , olajjal és édesítővel együtt, elkeverjük, majd megfőzzük. Majd hozzákeverjük a margarin és a kókuszkrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű