5 főtt tojás
1 lila hagyma
1 kígyóuborka
4 evőkanál majonéz
2 evőkanál friss citromlé
3 evőkanál tejföl
friss petrezselyemzöld
só, bors
A keményre főzött tojásokat feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Az uborkát és a hagymát is felszeleteljük, hozzákeverjük. A majonézt, a citromlét, a tejfölt és a fűszereket összekeverjük, a salátára öntjük. Lehűtve fogyasztjuk.
Elkészítés: Mosd meg a gyümölcsöket és a zöldségeket. Távolítsd el az alma magházát, majd aprítsd apró darabokra. Aprísd fel a brokkolit kicsit blansirozni, a hagymát és a diót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Ezt követően a sárgarépát kisebb lyukú reszelőn reszeljük le, és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Egy edényben kikeverjük a majonézt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEgy fém lábosban lassú tűzön felforraltam a tejet, majd lefedve langyosra hűtöttem. jó alaposan hozzákevertem a joghurtot, majd lefedve másnapig érintetlenül hagytam. 12 óra múlva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát félkarikákra szeleteljük, majd forró zsíron megfuttatjuk és rádobjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk. Amikor már a gomba levet engedett felöntjük pici vízzel, hozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes