60 dkg csirkemell
20 dkg bacon
1 nagy hagyma
2 paradicsom
0,5 dl paradicsomlé
3 gerezd fokhagyma
csipetnyi curry
őrölt fehér bors
só
2 evőkanál olívaolaj
A hagymát és a bacont apróra vágjuk és az olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott húst is és pár percig hagyjuk sülni. A paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk, belekeverjük, majd fűszerezzük és a zúzott fokhagymát is hozzákeverjük. Felöntjük a paradicsomlével és lassú tűzön készre pároljuk.
A húsokat megmossuk, átkenjük sóval és borssal, majd egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet és 2-3 órán át lefedve pihentetjük. Akár egy egész éjszakát is hagyhatjuk a tejben. Mikor k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, lecsepegtetjük, majd felcsíkozzuk. A gombát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd cikkekre vágjuk. A kis kockákra vágott füstölt szalonnát kevés előhevített ola...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. 2. A sajtokat a mustárral jól összekeverjük. 3. Bevágjuk a csirkemelleket és megtöltjük a mustáros keverékkel. 4. Betekerjük egyenké...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst nem túl apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, és fölkarikázzuk. Egy magas falú tapadásmentes serpenyőben fölmelegítjük az olajat, beleszórjuk a vöröshagymát é...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Nehéz