400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.
Elkészítése: A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelye...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA vizet felteszem forrni, hozzáadom a zsírt majd a lisztet, 1 percig főzöm. A tűzről levéve egyenként hozzákeverem a tojásokat. Zsírozott, lisztezett ( vagy sütőpapíros) tepsibe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesBrokkolit sós vízben puhára főzzük.leszűrjük ,lecsöpögtetjük,összetörjük villával,vagy mixerrel ,még melegen reszelünk bele sajtot,hogy beleolvadjon,teszünk hozzá majonézt,tejfölt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű