menu

Családireceptkönyv.hu

TÖLTÖTT HÚSTEKERCSEK FENSÉGES BURGONYÁS BUNDÁBAN


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Gyöngyi
Sárgarépa leves zabpehellyel (saját recept)
Sárgarépa leves zabpehellyel (saját recept)

répát karikára vágom, zsírral, húsleveskockával ledinsztelem ha megpuhult felengedem a tejes habarással ízesítem és a végén zabpelyhet teszek bele

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Szabolcsi almás máktorta
Szabolcsi almás máktorta

Először a kétféle krémet készítjük el, így van idejük kihűlni. Lereszeljük az almát, és a citromlével, fahéjjal elkeverve kissé megpároljuk. Nagyobb lábosban melegíteni kezdü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes eperkrémleves
Tejszínes eperkrémleves

Az epret tisztítsd meg, majd a tejjel turmixold össze. Öntsd át egy szűrön keresztül, hogy a magok fennakadjanak. Ízesítsd cukorral, add hozzá a tejszínt, és csepegtess bele kevés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk