20 dkg tehéntúró
5 dkg natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál natúr joghurt
1 kígyóuborka
1 lilahagyma
só, bors
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A meggybefőttet lecsöpögtetjük, levét felfogjuk. Közben a szikkadt zsemlét apró kockákra vágjuk. A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra kikeverjük, majd egyenként beleü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk, magházát kiszedjük, 1/2 x 1/2 cm-es kockákra vágjuk. Egy kanál szőlőmagolajat felhevítünk egy serpenyőben, erre tesszük az almát párolódni. Rácsavarjuk fél c...
Elkészítési idő: 2 perc Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót összekevertem. Előmelegítettem a 32 cm-s palacsintasütőt közepes lángon, s vékonyan megkentem kókuszolajjal. Ráöntöttem a masszát, amit egy fa pálcával terítettem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű