60 dkg sertés tarja
liszt panírozáshoz
2 burgonya
2 tojás
só
A húst vékonyra felszeleteljük, majd kiklopfoljuk és sózzuk.
A két krumplit megmossuk, pucoljuk és nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük.
A húsokat lisztbe, tojásba és a reszelt krumpliba forgatjuk.
Segítsünk a krumplinak megtapadni a kezünkkel rányomkodva.
Forró olajban kisütjük és papírtörlőre szedjük.
A húst picit kiverjük, de ne nagyon, széleit néhány helyen bevagdossuk, sózzuk, tálba rakjuk, és leöntjük annyi tejjel, hogy ellepje, majd 1-2 napra hidegre tesszük. Erre azért van...
Elkészítési idő: előkészület 30 Nehézség: KözepesA hagymát apróra, a húst, szalonnát, sonkát, csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és megdinszteljük. Rátesszük a húst, sózzuk, b...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes1. A sertéscombból pörköltet félig megfőzzük. 2. A darált húsból és a hozzávalókból töltelékeket készítünk. 3. A csülköt kockákra vágjuk. 4. A pörköltet és a csülköt a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük b...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz