menu

Családireceptkönyv.hu

sajtos sült sárgarépa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


http://boundbyfood.com/garlic-parmesan-carrot-fries/
3 nagy sárgarépa, hámozott, a végei vágva.
3 evőkanál olívaolaj
¼ csésze reszelt parmezán sajt
2 evőkanál fokhagyma por
2 tk szárított petrezselyem
½ teáskanál só
¼ teáskanál bors
⅓ csésze teljes zsírtartalmú sima joghurt görög
2 tk citromlé
1 teáskanál fokhagyma por
1 tk szárított petrezselyem
¼ teáskanál só
⅛ tk bors
¼ teáskanál pirospaprika-pehely, opcionális
Melegítsük elő a sütőt 400 fok.
Vágott sárgarépát hosszában „krumpli”.
Következő, keverjük össze olívaolaj, parmezán, fokhagyma por, petrezselyem, só, bors egy közepes tálba. Add sárgarépa és dobálják a kabátot.
Hely sárgarépa tepsibe, és süssük 15-20 percig, amíg a sárgarépa puha és kezd kissé ropogós. Kapcsolja sárgarépa felénél sütés.
Míg sárgarépa sütés, keverjük össze a görög joghurt citromlé, fokhagyma por, petrezselyem, só, bors, pirospaprika-pehely, hogy a mártással.
Amikor a sárgarépa kész sütőipari, hagyjuk kissé kihűlni, és tálaljuk mártással.

Elkészítés:


Melegítsük elő a sütőt 400 fok.
Vágott sárgarépát hosszában „krumpli”.
Következő, keverjük össze olívaolaj, parmezán, fokhagyma por, petrezselyem, só, bors egy közepes tálba. Add sárgarépa és dobálják a kabátot.
Hely sárgarépa tepsibe, és süssük 15-20 percig, amíg a sárgarépa puha és kezd kissé ropogós. Kapcsolja sárgarépa felénél sütés.
Míg sárgarépa sütés, keverjük össze a görög joghurt citromlé, fokhagyma por, petrezselyem, só, bors, pirospaprika-pehely, hogy a mártással.
Amikor a sárgarépa kész sütőipari, hagyjuk kissé kihűlni, és tálaljuk mártással.

sajtos sült sárgarépa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bab
Zöldségtallér
Zöldségtallér

A karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát meghámozzuk és felkarikázzuk. A zöldségeket vízgőzben megpároljuk. Az újhagymát felaprítjuk, és a kókuszzsíron megdinszteljük. A zöldsé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Marinált mozzarella golyók
Marinált mozzarella golyók

A mozzarellagolyókat leszűrjük, leöblítjük, lecsepegtetjük, mélyebb tálba tesszük. A bazsalikomleveleket apróra összevágjuk. A citrom héját citrushámozóval lekaparjuk vagy éles k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anita
Nudli chilis-fokhagymás paradicsomszósszal
Nudli chilis-fokhagymás paradicsomszósszal

2 főre (500 g nudlihoz) Paradicsom szósz fele (tobozos, sűrűbb, de nem paradicsomsűrítmény), 4-5 gerezd fokhagyma, chili, olaj, só, szárított bazsalikom, kevés (1 tk. kb.) cukor (...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TÖLTÖTT SÜLT PAPRIKA
TÖLTÖTT SÜLT PAPRIKA

kápia paprikát, ketté vágtam, kimagoztam. 2 db tömlős sajtkrémet, kockára vágott hagymát, kockázott bacont, kicsi őrölt borsot összekevertem, megtöltöttem a paprikákat, megszórtam...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk