A babot kulon megfozom!...-2 sarga hagymat megdinsztelem vagy megparolom,teszek bele csipetnyi szaraz csombortot,oreganot,egy zold paprikat,egy kissebb murkot megreszelve a kicsi reszelon es pirospaprikat,beleteszem a darabokra vagott fustolt hust es feltoltom vizzel hogy jol fojen meg,miutan megfott,teszek bele i baber levelet es 1-2 kockat (leveskockat) es kanalankent kezdem beletenni a megfott paszulyt,amenyit akarod te,a vegen toltok fel deci paradicsom szoszt es meg fozom 5 percig,a tetejere raszorsz zold kaprot!...ennyi az egesz!
Ildikótól recept.
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. A kockázott zeller és édesburgonya harmadát az összes céklával együtt borítsuk egy zacskóba. A fél deci olajat a sóval, chilivel és egy teáskanál...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz olaj, liszt és tej felhasználásával rántást készítek, majd a zöldborsót lével együtt hozzáteszem, és összefőzöm keverés mellett. Ha kemény a zöldborsó akkor előfőzöm. Másképp:...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVajon a borsót megpároljuk, sózzuk, cukrozzuk, megszórjuk liszttel, felengedjük tejjel. Petrezselymet szórunk bele
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésként kevés olajon a fagyasztott zöldborsót felengedjük. Hozzátesszük az apró kockára vágott sárgarépát és krumplit. Mindezt felforrósítjuk gyakran kevergetve. A púpos ev...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű