Hozzávalók 4 adaghoz:
1 kg cékla
20 dkg alma
2 narancs
1 citrom
10 dkg dió
1 ek. szeletelt mandula
Hámozd meg a céklát, mosd meg és szabadítsd meg a magházától az almát, majd vágd őket nagyobb darabokra, és aprítógépben vagy reszelőn aprítsd össze. Az egyik narancsot tisztítsd meg, majd kisebb kockákra vágva add hozzá a salátához. A másik narancsot vágd ketté, facsard ki a levét, és a citrom levével együtt keverd bele a salátába.Végül a diót aprítsd fel késsel, és a mandulával együtt egy serpenyőben (zsiradék nélkül) enyhén pirítsd meg. Ezzel szórd meg a salátát tálalás előtt.
TIPP: 2 ek. extra szűz olívaolajjal is átkeverheted.
Posta Reni
Moss meg 100 g csirkemellfilét, vágd falatnyi darabokra, sózd, borsozd meg, majd kevergetve süsd meg egy kevés felhevített olívaolajon. Forgasd össze madársalátával, felszeletelt p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElőször a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, és sózzuk be. A majonézhez keverjük hozzá a porcukrot, az ízesített mustá...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkét és a körtét vékony szeletekre vágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajban gyorsan kisütjük és félretesszük. A felszeletelt körtét a serpenyőbe tesszük, hozzádobjuk a k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes