Ez a recept ugyanolyan jó villásreggeli, de ebédre vagy vacsorára is készíthető.
Ezeket szerezd be:
1/4 csésze nyers rizs
1 fej vöröshagyma, apróra vágva
30 dkg darált hús
12 nagy paradicsom
1 tk. apróra vágott menta
1 tk. apróra vágott friss kapor
Só és bors
1 zöldpaprika, szeletekre vágva
1. Vágjuk le a paradicsomok kalapját, majd próbáljuk meg kivenni egy kanállal a belsejét. A héját nem kell meghámozni, de a magvakat és a keményebb részeket kanalazzuk ki.
2. Keverjünk minden töltelék hozzávalót finoman egymásba, egy negyed csésze vajjal. Töltsük meg a paradicsomokat, majd helyezzük vissza kalapjukat. Helyezze gondosan a tepsibe, adjunk hozzá néhány evőkanál olajat és vizet. Fedjük le fóliával, és pároljuk alacsony fokon fél óráig, vagy amíg a paradicsom meg nem puhul.
A recept forrása – receptvaros.hu
https://trhunews.wordpress.com/2017/03/16/torok-toltott-paradicsom-recept/
A combokról lehúzzuk a bőrt (aki szereti az rajta hagyhatja), megmossuk, és a csont mellett mélyen fent is lent is bevagdaljuk. A fűszersót elkeverjük az olajjal. Majd ezzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpelyhet, a feldarabolt aszalt gyümölcsöket, ízlés szerint a vaníliás cukrot, valamint a vizet / növényi tejet egy kis lábasba öntjük, megkeverjük és feltesszük főzni. Fontos –...
Elkészítési idő: gyors! Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk és pároljuk a spenótot. Lecsöpögtetjük, majd felvágjuk. Közben felmelegítjük a húslevest. Egy nagy serpenyőbe 2 evőkanál vajat és 2 evőkanál olívaolajat teszünk, majd...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA káposztát lereszelem, megpárolom, pirítom. Serpenyőben megpirítom a rizst, félig megfőzöm. Megdinsztelem a hagymát, a húst fehéredésig pirítom, kis vízzel felöntöm , sóval , bo...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: Könnyű