50 dkg magvaváló szilva
forralt bor fűszerkeverék
5 dl házi kókusztej (recept itt)
1 dl vörösbor
3-5 evőkanál eritrit
víz
A fűszerkeveréket (ha az nem instant) felforraljuk 1 dl vízzel (ha instant csak a gépbe szórjuk). A tűzről levéve állni hagyjuk 20 percet. A kimagozott szilvát, a vörösbort, a kókusztejet és az eritritet a gépbe tesszük. Rászűrjük a forralt bor fűszerkeverékes redukciót. Ha szükséges öntünk még hozzá vizet, vagy kókusztejet a maximum jelig. majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfőzze és krémesítse a hozzávalókat. Kihűtjük. Hűtőszekrénybe téve jól lehűtjük. Hidegen kínáljuk.
Panitakedvencei.blogspot.hu
1. A barackokat meghámozzuk, 3-4 db kivételével összedaraboljuk, és a fűszerekkel együtt bő 1,7 l vízben megfőzzük. 2. A levével együtt összeturmixoljuk, visszatesszük a tűzre....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűáfonya krémleves Redukciót készítünk, vízbe felteszünk főni citromot fahéjjal, szegfűszeggel, cukorral. Ha forrt 10 percet, átszűrjük, majd az áfonyát tesszük fel ben...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű