3-4 szelet pangasius
só
bors
fokhagymapor
fűszerpaprika
oregánó
2 ek olívaolaj
A halat megmossuk, jól befűszerezzük az összes fűszerrel, és fél órát állni hagyjuk.
Serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük, és tálaljuk.
Nagyon finom céklás bulgurral, de bármilyen köret illik hozzá.
Elkészítés: A marinád összetevőit alaposan összekeverem egy nagy tálban (akár egy mozsárban össze is dolgozhatom őket előtte egyenletesre), majd a nagyobbacska falatokra vágott ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halfilet kiolvasztottam Minden szeletet kettobe vagtam Papirszalvetaval leitattam rola a vizet Soztam, borsoztam A lisztet osszekevertem a zsemlemorzsaval....fele-fele arányb...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűLazac gratin fűszerkeverék receptek: 1 – Tejszínes lazac gratinHozzávalók: 200g lazacfilé (friss vagy fagyasztott), 125 ml tej (vegáknak gabonatej), 125 ml főzőtejszín (vegáknak...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vörös- és a fokhagymát aprítsd fel, és szórd a bográcsba. Tedd bele a feldarabolt kárászt és törpeharcsát, és öntsd fel két és fél liter vízzel. Ízlésed szerint sózd, borsozd, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes