2 db alma
2 db narancs
1 db gránátalma
10 dkg aszalt áfonya
fél citrom leve
1 doboz kandírozott citromhéj
vanília- és narancsaroma
2 dl 100 %-os almalé
fél dl gránátalmás vegyes gyümölcs-szirup
A gyümölcsöket összekockázzuk és a többi hozzávalóval összekeverjük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Bármilyen gyümölcsből, télire elrakott befőttből készíthetjük ezt a finomságot.
1. Feliaza parizerul, apoi modeleaza fiecare felia sub forma de cornet. Ca sa nu se desfaca, prinde-le cu scobitori. 2. Amesteca morcovul dat pe razatoare cu branza, maioneza si u...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kétféle hagymát a felhevített olajon megpároljuk. Belekeverjük a paradicsomlevet, és az átmosott, lecsepegtetett babot. Sózzuk, hozzáadjuk az édesítőszert. Petrezselyemmel megszó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat vágjuk tetszőleges nagyságúra. A hagymát aprítsuk össze. Egy tálban keverjük össze a balzsamecetet, az olívaolajat, az apróra vágott hagymát, a sót és a borsot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA legfontosabb lépés a tészta megfőzése után annak lehűtése, ezért hasznos, ha már előző este megfőzzük, és csak másnap, a hűtőből kivéve keverjük össze a majonézzel. A hozzávalók...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű