- 1 nagy fej hagyma
- 4 paprika
- 4-5 nagyobb paradicsom
- 6-8 szelet csirkemell
- só
- olaj
Sózzuk be egy kicsit a csirkemellet, és hagyjuk állni, amíg a zöldségeket feldaraboljuk.
A felforrósított olajban pirítsuk meg a csirkemelleket, és miután átsültek, szedjük egy tányérra. Ugyanebben a serpenyőben pároljuk meg a hagymát, majd keverjük át a paprikával. Ha kicsit átsült, tegyük rá a héjától megszabadított, feldarabolt paradicsomot Fedjük le, és főzzük kb. 10 percig, majd tegyük vissza az elkészült lecsóba a megsült csirkemell szeleteket, és forraljuk össze.
Tálalhatjuk nokedlivel, gnocchival, rizzsel, tarhonyával vagy tésztával
A csirkemellet csíkokra vágjuk, és a felolvasztott margarinon vagy olíva olajon fehéredésig sütjük, majd sóval, borssal ízesítjük. Eközben a tejfölt, vagy natúr joghurtot keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkéket kicsontozzuk, a bőrét rajtahagyjuk. A filéket sózzuk, borsozzuk, feltekerjük, majd megtűzzük őket fogpiszkálóval. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, majd minden old...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancs levét keverjük el a mézzel, fahéjjal és csilivel, majd egy kis lábosban forraljuk sűrűre. Melegítsük a elő sütőt 100 fokra. A kacsa mellét óvatosan irdaljuk be, vigyázv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy mély tepsi alját kibéleljük a vékony szeletekre vágott füstölt szalonnával, majd elterítjük rajta a 2 marék jó megmosott nyers rizst. Megszórjuk sóval és őrölt borssal. A rizs...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes