menu

Családireceptkönyv.hu

MAJONÉZES VIRSLISALÁTA


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 pár virsli
1 fej vöröshagyma
ecet, só, bors, pár csepp édesítő, víz (a hagyma pácolásához)
majonéz, mustár
1 pohár tejföl, 1 pohár joghurt
snidling

Elkészítés:


A virslit megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, beletesszük egy edénybe és leöntjük a víz, ecet, édesítő, só, borsból készült páclével. Kb. 1 órát állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a mártást: 1 kk. mustárt kikeverünk majonézzel, majd a tejföllel és joghurttal.
Majd beletesszük a pácolt hagymát, és a pácléből 1 evőkanálnyit. Snidlinggel megszórjuk.
Legalább 1 órát hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

MAJONÉZES VIRSLISALÁTA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tükörtojás zsemlébe sütve
Tükörtojás zsemlébe sütve

Levágom a zsemlék tetejét. Kiszedem a puha belsejét és közben elkészítem a tölteléket. 1 tojást felverek, apróra felkockázok egy kisebb hagymát és hozzáadom ill. teszek bele kb. 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edit
Sárgabarack fagyi Valitól
Sárgabarack fagyi Valitól

Mivel nincs ilyenkor sárga barack ez most saját tartósító mentes lekváromból készült... nem rontott rajta semmit... az íz teljesen benne van 1/2 l tejet és 3 evőkanál cukrot felfo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tepsis disznótoros
Tepsis disznótoros

A burgonyát meghámozzuk és nagyon vékony karikákra vágjuk. A lisztet összekeverjük sóval, borssal és pirospaprikával. és úgy szórjuk meg vele a nyers burgonyát, hogy mindenütt érje...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar FŰSZER KERT MEG SZÍVLELENDŐK
FŰSZER KERT MEG SZÍVLELENDŐK

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk