1 csomag mini mozzarella
20 dkg paradicsom
1 fej lila hagyma
extra szűz olívaolaj
citromlé
só
frissen őrölt bors
bazsalikom
A mozzarellát kétfelé, a lila hagymát karikákra vágjuk, a paradicsomokat negyedeljük, majd mindezt egy tálba halmozzuk.
Meghintjük egy gondolatnyi sóval, kevés őrölt borssal, majd megcsepegtetjük egy kevés olívaolajjal és citromlével.
Bazsalikomlevelekkel díszítjük.
A saláta elkészítése pár perc, de 1-2 órát tegyük a hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek.
Felkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat. Összekeverjük az öntettel. 2 óra hűtés
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűcsirkemell 3 db • só • fekete bors, őrölt Csíkokra vágjuk a csirkehúst. Megfűszerezzük és megsózzuk. Egy kis olajon puhára pároljuk.zöldborsó konzerv 130 g • cherry paradicsom 120...
Elkészítési idő: 40 min. Nehézség: KözepesA sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük. Belekeverjük a narancslevet, a fűszereket és az olajat. Pár óráig állni hagyjuk. A salátát a száraz serpenyőben megpirított szezámmaggal me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát megmossuk, megsózzuk. A snidlinget felkarikázzuk, a sonkát felkockázzuk. Az összes hozzávalót jól kikeverjük és a salátára öntjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű