maradék sült v. főtt hús
3-4 db savanyú uborka
2 db alma
1 lila hagyma
2 pohár tejföl (v. 1 joghurt, 1 tejföl)
1 tojássárga
citromlé, lovely sweet (folyékony édesítő)
1 evőkanál mustár
ízlés szerint só, bors
2 főtt tojás
A tojást keményre főzzük, megpucoljuk, kihűtjük, majd feldaraboljuk.
Egy tojás sárgáját elkeverünk mustárral, tejföllel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, pár csepp citromlével és lovely sweettel ízesítjük. . Hozzáadjuk az apróra vágott savanyú uborkát, almát, lila hagymát és a maradék húst, a tojást is.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
1. Melegítsd elő a sütőt 220 Celsius-fokra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral. 2. A karfiolt háztartási robotgéppel őröld rizs méretű szemcsékké. 3. Egy nagyobb tálban kever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMost pedig elkészítem a második hét menü-tervezetét: Hétfő R: fűszeres köleskása E: meggyleves + töltött csillagtök (a maradék köleskása felhasználásával) V: paprikába...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes200 g Schmand mit 7 El Milch verrühren, mit Salz und Pfeffer würzen. 120 g mittelalten Gouda raspeln. Die Hälfte von 800 g Sommer-Bolognese (siehe Rezept: Sommer-Bolognese) in ein...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű