1 csirkemell-filé
2 db sárgarépa
1 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
só, bors
étolaj
bulgur
petrezselyem
Az olajon megfuttatjuk a felaprított vöröshagymát, a julienre vágott sárgarépát. Fedő alatt félkészre pároljuk, majd rádobjuk a csirkemell csíkokat és együtt főzzük tovább. Fűszerezzük sóval, borssal, felöntjük a tejszínnel, összeforraljuk és már tálalható is.
A bulgurt a dobozán leírtak szerint elkészítjük, petrezselyemzölddel gazdagítjuk.
Köretként rizst, burgonyapürét, bármilyen tésztát is kínálhatunk hozzá.
A húst alaposan megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Meghintjük sóval. A szalonnát nagyon vékony csíkokra vágjuk (olyanra, mint a bolti bacon szalonna) és egy kis...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet apró kockákra vágjuk. 2. A töltelékhez 3 evőkanál tejfölt, felvert tojásokat, a liszttel, sóval, borssal, petrezselyemmel, reszelt sajttal, apró kockákra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz