menu

Családireceptkönyv.hu

ZSÁLYÁS PARADICSOMLEVES


Írta:

Elk. idő: 25 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 liter paradicsomlé
1 ek. liszt
1 ek. étolaj
1 kis fej vöröshagyma
só, kevés cukor
4-5 zsályalevél
1 szál zellerzöld
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:


Kevés olajjal, 1 evőkanál liszttel világos színű rántást készítünk, majd vízzel és paradicsomlével felöntjük. Hozzáadjuk a zöldfűszereket (szárított is jó). Készre főzzük.
Ízlés szerint ízesítjük, majd reszelt sajttal tálaljuk.

ZSÁLYÁS PARADICSOMLEVES

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Klasszikus lebbencsleves
Klasszikus lebbencsleves

A zöldségeket és a szalonnát előkészítjük, kockákra vágjuk. Előveszünk egy nagy lábast, amiben a levest is fogjuk főzni, és lepirítjuk a szalonnát. A megpirult szalonnát egy szűrő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Timi
Babgulyás
Babgulyás

A hagymát apróra vágjuk, olajon megpároljuk. Beletesszük a babot és felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi. Babérlevéllel és a füstölt leveskockával megfőzzük. Amikor félig puha, ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar GULYÁS LEVES GAZDAGON
GULYÁS LEVES GAZDAGON

Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pirítjuk, levéve a tűzről beletesszük a pirospaprikát, borsot, köménymagot (hogy az emésztést elősegítse), majoránnát, és sót ízlés szer...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Babgulyás
Babgulyás

A babot előző este beáztatjuk. A szalonnát felkockázzuk, és bográcsban kisütjük a zsírját, majd ezen megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát, az áttört fokhagymát és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk