4 db combot ,1 nagy vagy 2 közepes narancs héja reszelve-leve ki facsarva.3ek. méz,kevés olaj,só. bors,fokhagymapor.
A combokat nagyobb darabokra vágom,hozzáadom a mézet,3ek. narancs levet.olajat,só,borsot,fokhagymát,össze keverem tepsibe terítem alufóliával lefedve párolom.Ha megpuhult leveszem a fóliát kis színt adok a húsnak,aztán a pecsenye levet edénybe öntöm,hozzá adom a reszelt narancs héjat,ha kell még méz,fűszerek és a maradék narancs levet,össze forralom,rá teszem a húst kicsit össze sütöm az egészet. Isteni finom
1. A lisztet, a pirospaprikát, a borsot, a fűszerkeveréket és a sót összekeverem egy tányérban. 2. Megforgatom benne a csirkét, tepsibe teszem. 3. A hagymát karikára vágom,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat egy edénybe tesszük és jól összekeverjük, majd beletesszük a combokat is. Felforraljuk, majd lassú tűzön főzzük amíg ragacsos szósszá válik a szaft. A húsokat egy tá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk és fűszerezzük. Bemártjuk lisztbe, tojásba és a reszelt sajtba. Egy jénai tálat kibélelünk bacon szeletekkel és sorban rárakjuk a csirk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplikat héjával együtt megfőzzük addig, amíg meg nem puhulnak. Közben a csirkét megmossuk, felvágjuk kisebb darabokra és befűszerezzük. Kevés olajon és hagymán hirtelen átsütj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű