- 1 tojás
- 30 g cukor, vagy ennek megfelelő mennyiségű édesítő
- 100 g gluténmentes süteményliszt (a márka mindegy, nyugodtan használd azt, ami éppen van otthon)
- 5 g sütőpor
- 1 dl tej
- 2 ek. olaj
A tojást felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, picit kikeverjük, hozzáöntjük a tejet, és csomómentesre keverjük. Végül beletesszük az olajat is. Vékonyan kikenjük a serpenyőt, felforrósítjuk, és egy kisebb merőkanállal teszünk a tésztából egy-egy palacsintához.
* Forrás: http://glutenmenteselet.blogspot.hu/2016/09/glutenmentes-amerikai-palacsinta.html
1. lépés Először az almát készítem el. Meghámozom, lereszelem. Egy serpenyőbe beleszórom a barna cukrot és félig felolvasztom. Hozzáteszem a kinyomkodott almát, fahéjat és 1-2 per...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz alapanyagokat összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Kb. 40 percig sütjük 190 fokon.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a sárgarépát apróra vágjuk. Egy serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket a darával, a paradicsommártással és egy kevés vörösborral. Adja hozzá az olasz gyógynövényeket, s...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a langyos vízzel összehabosítjuk,majd a cukorral fehéredésig verjük.Ekkor belekavarjuk a citromhéjat,majd a sütőporos lisztet,a legvégén meg a tojásfehérjék kemé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű