15 dkg bacon szalonna
alufólia
Melegítsd be a sütőt 190 fokra.
2. Hajtogass harmonikaszerű ágyat alufóliából egy tepsiben.
3. Helyezd rá a baconöket, és vastagságtól függően 15-25 perc alatt süsd extra ropogó
A bacon sütése bár egyszerűnek hangzik, de ha igazán ropogós, tökéletes sült baconszalonnát szeretnénk, akkor már nem biztos, hogy egyszerű dolgunk van.Természetesen a bacon akár egy serpenyőben is megsüthető – és az eredmény persze finom lesz, de talán nem mindig ropogós, vagy a sokadik adag akár már kicsit fEgy tipp a tökéletesen ropogós bacon sütéséhez: Ha lehet, a legjobb minőségű bacont használd. ekete is. Füstölt legyen, semmiképp se főtt, és ha lehet ne legyen víztartalma. Sajnos amit ma Magyarországon ezen a néven árulnak, az alulról súrolja a szintet, de ha főtt bacont használsz az a víztartalmánál fogva garantáltan nem lesz igazán jó és ropogós sütve.
1.A zsemlét vagy kenyeret beáztatjuk langyos vízbe. 2.A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, a zsírban üvegesre pároljuk. 3.A darált húsba beletesszük a kinyomkodott zsem...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA húst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsibe tesszük. A zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra vagdossuk, hozzákeverjük a fűszereket és a bort, 4-5 kanál ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást sóval, tejjel és liszttel jól elkeverjük. Az apróra vágott sonkát hozzákeverjük. Az így elkészített tésztát 4 részre osztjuk, és forró palacsintasütőben mindegyiket külö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy kevés olajat teszünk a lábosba, arra helyezzük az oldalas darabokat. 2. Hirtelen egy kicsit megsütjük, amíg a hús fehér színű lesz. 3. Ezután ráteszem a húsokra a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz