menu

Családireceptkönyv.hu

Meggyes csokoládés finomság sütés nélkül, csodás íz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A meggy fanyar íze és a krémes csokoládé csábítóan finom, ezt az édességet el kell készítened! :)
Hozzávalók:

20 dkg kakaós keksz
6 dkg vaj
6 evőkanál meggyes gyümölcslé
2 evőkanál porcukor
1 tasak csokoládés pudingpor
4 evőkanál cukor
4 dl tej
10 dkg jó minőségű csokoládé
25 dkg meggy (befőtt is jó)

Elkészítés:


Elkészítése:


A kekszet apróra törjük és hozzákeverjük a vajat, a meggyes gyümölcslét és a porcukrot, majd robotgéppel összedolgozzuk. Amikor kemény pép lesz belőle, belekeverjük a kimagvalt meggy felét és egy sütőformába, tálba simítjuk. A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és készre főzzük. A csokoládét apróra tördeljük és belekeverjük a meleg pudingba, az egészet ráöntjük a kekszes masszára. A tetejére halmozzuk a maradék meggyet, nem baj ha belesüpped a pudingba, így lesz igazán fincsi. Lehűtjük és tálalhatjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Marcsi
   Száztizenegy új palacsintarecept
Száztizenegy új palacsintarecept

Palacsinta (egyszerű alaptészta) Hozzávalók 2-8 személyre: 25 dkg liszt, 3 tojás, 3 dl tej, 1 ek. porcukor, olaj vagy zsír, szódavíz, só Elkészítés: A felütött tojásokat keverd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Linzer ♥ Mandulás-lekváros linzer
Linzer ♥ Mandulás-lekváros linzer

A margarint a porcukorral, sóval és a vaníliás cukorral krémesre keverjük a robotgép habverőjével. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat, majd hozzáadjuk a mandulával elvegyítet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Gyümölcsös piskóta - dobálós
Gyümölcsös piskóta - dobálós

A hozzávalókat alaposan összekeverjük. A tetejét megszórjuk gyümölccsel. Én meggyel szoktam csinálni, de bármilyen gyümölccsel lehet.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Málnás varázs sütés nélkül.
Málnás varázs sütés nélkül.

A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk