menu

Családireceptkönyv.hu

TOLTOTT LUCSKOS KAPOSZTA


Írta:

Elk. idő: 90 perc
Adag: 4 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kozepes nagysagu kaposzta
1/2 kg serteshus
6 evokanal rizs
so, bors, piros paprika
zold kapor
paradicsom pure
1 kisfej hagyma
olaj

Elkészítés:


A kaposzta fejet kisse megparolom,hogy a leveleket konnyen le lehessen fejteni
A hagymat keves olajon megparolom es a rizzsel viz hozzaadasaval felkeszre fozom
Hagyom hulni
A hust ledaralom es hozza teszem a fuszereket, az aprora vagott zold kaprot,es a rizset
A kaposzta leveleket megtoltom
A megmaradt kaposztat vekony csikokra vagom
Egy edenybe olajat ontok es bele teszem a vagott kaposzta csikoknak a felet
Erre helyezem a toltelekeket
A tetejere teszem a megmaradt kaposzta csikokat
Felontom vizzel
Felforralom,utana leveszem a tuzet es kb 2 orat fozom
Amikor megpuhult a kaposzta a vizet atszurom egy masik edenybe es beleteszem a suritett paradicsomot,jol elkeveerem ameddig a paradicsom felododok benne
Vissza ontom a kaposztara es meg nehany percig fozom

TOLTOTT LUCSKOS KAPOSZTA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Töki pompos
Töki pompos

A krumplit puhára főzzük és villával szétnyomkodjuk. Az élesztőt a langyos tejjel és kicsi cukorral felfuttatjuk. A liszthez hozzákeverjük a sót, a krumplit, az olajat, a kefirt,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Tárcsás lecsó
Tárcsás lecsó

Tárcsán, többek között a tárcsa karbantartása végett is egy kis szalonnazsírral kezdhetünk. Azért, hogy minél kevesebb zsíradékot kelljen hevíteni, tárcsán inkább kezdjünk egy adag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott kel
Rakott kel

A kelkáposzta külső leveleit leszedjük, a torzsáját kivágjuk és leveleire szétválasztjuk. Egy nagy fazék vízben, amit egy evőkanál sóval ízesítettünk, nem túl puhára főzzük a kápo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mónika
Francia sós lepény bögrésen
Francia sós lepény bögrésen

Elkészítése: 1. A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk géppel vagy kézzel, majd 15 percre a fagyasztóba tesszük. Ha géppel gyúrjuk a tésztát (például dagasztófejj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk