báránycomb
só, bors
fokhagyma , izles szerint
olaj
A baranycombot megmostam es szarazra toroltem.
Keszitettem egy pácot : so,bors, aprora zuzott fokhagyma, olaj.
Ezzel a keverekkel jol bekentem a baranyhust, es, 2 orara hutobe tettem.
Egy tepsit kiolajoztam, beletettem a pacolt baranyhust.
Kb. 2 dl. vizet tettem a tepsibe, utana,lefedtem alufoliaval.
Kozepes tuzon sutottem, amikor a hus megpuhult, akkor levettem a foliat, es zsirjara sutottem.
A guba elkészítéséhez felkarikázzuk a kifliket, és egy nagyobb műanyag tálba tesszük. Hozzáadjuk a mákot és a reszelt citromhéjat. Az almát meghámozzuk és lereszeljük egy nagyobb l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este beáztatjuk a babot, a felhasználás előtt leöntjük róla a vizet, átmossuk és 2-3 liter hideg vízben feltesszük főni. Megsózzuk, beletesszük a babérlevelet és egészben a p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lisztet és a porcukrot keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a tojásokat, a citromlevet, a lágy vajat és a vaníliás cukrot, majd alaposan összegyúrjuk. A tésztát kisebb adagokban,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1️⃣ a száraz összetevőket összekeverjük, 2️⃣ a vajat a mézzel melegíteni kezdjük, amíg egynemű nem lesz. Ehhez keverjük a tojást. 3️⃣ összeadjuk a két elegyet és gyorsan egybegy...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű