6 tojás
1/2 sütőpor
6 e.k. cukor
1 dl étolaj
6 ek. liszt
2 ek. kakaópor
Krém :
6 dl tej
25 dkg porcukor
2 csomag vaníliás puding
2 tasak cappuccino por
25 dkg Ráma
Tetejére :
4 dl tejszín (Hulala)
1 tasak zselatin fix
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd kihűtjük.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel, es kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a pudinghoz adjuk.
A krém egyik felébe kavarjuk a cappucinot.
A piskótára először a fehér krémet kenjük.
Erre jön a cappuccinos krém.
A tejszint kemény habbá verjük, izlés szerint porcukrot is tehetünk bele.
A zselatint a tasakon látható előirás szerint elkészítjük, és a habhoz keverjük.
Ezt a felvert habot a tészta tetejére simitjuk.
Reszelt csokival behintjük.
Legalább 2 órára hidegre tesszük.
A tészta hozzávaéóit összegyúrom és kettő lapot sütök belőle. Vaniliás krém: legalább ü literes lábasban kezdjük el főzni, mert rengeteg krém lesz belőle! A pudingport és 10 dkg...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Nehéz.Egy sima étcsoki ganache krém narancshéjjal.5 dl tejszìn 5 tàbla étcsokival összeolvasztom nem forralom!Utàna mehet bele 2 narancs héjja.Ha kihűlt pàr òra a hütőbe.A legjobb ha eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVIZES PISKÓTA ELŐKÉSZÍTÉS: 1 óra - SÜTÉS: 20 perc - A tojásfehérjékből és 3 evőkanál vízből habot verünk, hozzáadjuk a 9 evőkanál kristálycukrot. Tovább verjük, míg az egész kemén...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy gáztepsibe egyenletesen eloszlatjuk a kókuszreszeléket. 3 dl tejben csomómentesre keverjük a lisztet, a keményítőt és a kakaót. A maradék tejet pedig a sóval és a cukorral felf...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű