0, 5 kg szarazbab
2 fej hagyma
kolbász
so, bors, piros paprika
1 evokanal liszt
olaj
fokhagyma (ízlés szerint)
A szarazbabot puhara fozzuk sos vizben
Utana,botmixerrel pepesitjuk,es potoljuk a megfott bab levevel
Keves olajon 2 cikk fokhagymat uvegesre parolunk,es hozza tesszuk a lisztet,es ezzel is keveset piritjuk,utana hozza tesszuk a piros paprikat
Felontjuk keves vizzel es csomomentesre kavarjuk,utana a babhoz keverjuk
Ha tul suru,akkor meg adunk hozza a megfott bab levebol
Ha meg szukseges,akkor fuszerezzuk izles szerint
Nehany percig lassu tuznel forraljuk
En kolbasszal,es keves olajon piritott hagymaval talaltam,amit piros paprikaval szortam meg...
Azzal kezdünk, hogy felverjük a tojásokat egy kis sóval és borssal. Egy kevés olajon a tojásos keverékből rántottát készítünk, amelyet egy tálkában félreteszünk későbbre. Ugyanebb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük, összekeverjük a cukkinivel, és megsózzuk....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségeket nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, 1 kávéskanál sóval megszórjuk, majd 1/2 órát állni hagyjuk. A zöldségeket sűrű szövésű szitába rakjuk, és jól kiny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA baconszeletekkel kibéleljük az őzgerincformát úgy, hogy a széleit később rá tudjuk hajtani a „töltelékre”. A megmosott májakat ráhelyezzük a baconre, megszórjuk majorannával, a...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű