1 kozepes nagysagu kaposzta
1/2 kg serteshus
6 evokanal rizs
so, bors, piros paprika
zold kapor
paradicsom pure
1 kisfej hagyma
olaj
A kaposzta fejet kisse megparolom,hogy a leveleket konnyen le lehessen fejteni
A hagymat keves olajon megparolom es a rizzsel viz hozzaadasaval felkeszre fozom
Hagyom hulni
A hust ledaralom es hozza teszem a fuszereket, az aprora vagott zold kaprot,es a rizset
A kaposzta leveleket megtoltom
A megmaradt kaposztat vekony csikokra vagom
Egy edenybe olajat ontok es bele teszem a vagott kaposzta csikoknak a felet
Erre helyezem a toltelekeket
A tetejere teszem a megmaradt kaposzta csikokat
Felontom vizzel
Felforralom,utana leveszem a tuzet es kb 2 orat fozom
Amikor megpuhult a kaposzta a vizet atszurom egy masik edenybe es beleteszem a suritett paradicsomot,jol elkeveerem ameddig a paradicsom felododok benne
Vissza ontom a kaposztara es meg nehany percig fozom
A hagymát megpucoljuk, apróra daraboljuk. Kevés olajat hevítünk, ebben a vöröshagymát üvegesre pirítjuk. A hagymát sózzuk, így több levet ereszt, majd borsozzuk. Hozzáadjuk a lecs...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, még melegen meghámozzuk, és ha kihűlt, karikákra vágjuk. A házisonkát apró kockákra daraboljuk. A tejfölt a tejszínnel, a tojássárgájával, a sóval és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhús-só-bors->ízesítem. Serpenyőbe-olvasztott vaj -hús-barnára sütöm. Tűzálló tálba-hús-sajt-paprika-vajszeletek :)
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA paradicsomokat megmossuk, a szárral szemközti, gömbölyű felükről levágjuk a kalapkájukat. Belsejüket kivájjuk, enyhén besózzuk, majd üregükkel lefelé fordítjuk, hogy levük elcsor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű