menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldséges sertésragu ropogós bacon darabokkal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15 dkg bacon
60 dkg sertéskaraj
1 nagy hagyma
3 nagy burgonya
2 sárgarépa
friss zöldpetrezselyem
1 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika és rozmaring
só, bors, olaj

Elkészítés:


A hagymát megtisztítjuk és kevés olajon dinsztelni, kezdjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt bacont és húst is, pár percig pirítjuk. Ezt követően fűszerezzük és felöntjük a paradicsomlével. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és hozzáadjuk. Ha szükséges öntünk alá egy kis vizet is és fedő alatt puhára, főzzük. Nem főzzük el teljesen a levét, hogy szaftos maradjon. A zöldpetrezselymet apróra vagdossuk, és mikor elkészül megszórjuk vele. Melegen tálaljuk.

Zöldséges sertésragu ropogós bacon darabokkal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejfölös gombás szelet
Tejfölös gombás szelet

Szezámolajon a póréhagymát és a csíkokra vágott csirkemellet megsütjük. Ezután ráöntjük a curry mártást. Csíkokra vágjuk a répát, a kaliforniai paprikát és hozzáadjuk a húshoz és e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Rakott hús
Rakott hús

A húst fölszeleteled, kicsit megveregeted. Egy sütőbe tehető edényt kicsit beolajozol és elkezded rétegezni a cuccot. Egy réteg husi, erre rákened a mustárt és rákarikázod a hagym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tűzdelt fokhagymás rolád
Tűzdelt fokhagymás rolád

A húst lapjában kettévágjuk úgy, hogy egy nagy kiterített lapot kapjunk. Megsózzuk, megkenjük tejföllel, mustárral és meghintjük borssal. A húsra sűrűn rászórjuk a kisebb darabokra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Egyszerű fokhagymás sült oldalas
Egyszerű fokhagymás sült oldalas

A húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk. Alaposan sózzuk, frissen őrlünk rá fekete borsot. Tepsibe, sütésálló edénybe rakjuk a húsokat. A fokha...

Elkészítési idő: 2,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk