1 db kígyóuborka
1.25 dl görög joghurt
2 gerezd fokhagyma (kisebb )
0.25 citromból nyert citromlé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 teáskanál olívaolaj
1.A kígyóuborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd kinyomkodjuk belőle a nedvességet.
2.A fokhagymát lereszeljük, vagy nagyon apró darabokra vágjuk.
3.Összekeverjük a reszelt uborkát, fokhagymát, és a joghurtot.
4.Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és egy kiskanálnyi olívaolajjal meglocsoljuk.
1. A tojásokat langyos vízben megmossuk, majd hideg vízzel félig telt lábasba rakosgatjuk. 1 evőkanálnyi sót szórunk bele, ez segít hogy könnyebben meghámozhassuk. Amíg nagy lá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfelezzük a csirkemellet, az egyik felét felcsíkozzuk. A másik felét szép vékony szeletekre vágjuk (nekem 4 szelet lett), majd kicsit kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLencsét hideg vízbe aztatjuk, sóval babérlevéllel megfőzzük. hidegen összekeverjük karika virslivel, és a többi hozzávalóval
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszeállitjuk az öntetet a tejfölből,majonézből,mustárból,sóból,fokhagymából,petrezselyemből és hagyjuk összeérni. Tálalásnál csinálunk egy kupacot a csikokra vágott salátából,maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű