◾20 dkg tehéntúró
◾5 dkg natúr krémsajt
◾3 evőkanál tejföl
◾1 evőkanál natúr joghurt
◾1 kígyóuborka
◾1 lilahagyma
◾só, bors
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA fokhagymagerezdeket nagyon finomra vágjuk. Megsózzuk, meglocsoljuk egy kávéskanál meleg vízzel, és 10 percig állni hagyjuk. A kígyóuborkát meghámozzuk, és egy finom reszelőn ler...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkemell tojással és répával töltve A csirkemellet szétnyitjuk, megklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma granuláttal. A tojást megfőzzük, megpucoljuk kettévágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA káposztát vékonyan felszeleteljük, az almát kb. 1 cm vastagra daraboljuk. Egy nagy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd hozzászórjuk a cukrot és addig kevergetjük, míg teljes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű