menu

Családireceptkönyv.hu

Rablóhús


Írta:

Adag: 3 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


450 g pulyka/csirkemell
400 g édesburgonya
2-3db hagyma
1db padlizsán
2db paprika
1db cukkíni
só, bors
A sütéshez: víz, olívaolaj

Elkészítés:


A húst kockázd fel, a burgonyát és zöldségeket hámozd meg, karikázd fel. Nyársakra húzd fel sorban.

Tepsiben helyezd el a nyársakat, sózd, borsozd, önts alá kis vizet. Fújd le őket olívaolajjal majd fedd le alufóliával. Süsd 180-200°C-on amíg majdnem készre sül. Grill funkcióban, fólia nélkül süsd még pár percet.

Trükkök, tippek, praktikák:


A hús mellé lehet sonkaszeleteket fűzni, hogy ízletesebb legyen.

Gombával is készíthető.

A maradék húst és zöldséget a tepsi végében lehet sütni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Mustáros máj
Mustáros máj

Csíkokra vágod a májat.Bőséges mennyiségű hagymát megpirítani, rádobni a májat,jól átforgatni, hogy mindenhol átsüljön, só bors két evőkanál mustár és kb fél deci tejjel /főzőtejsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pásztorhús
Pásztorhús

A megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, és zsíron szalmasárgára sütjük. Félrehúzzuk, beletesszük a paprikát, elkeverjük, rátesszük a kockára vágott húst, és fehéredésig pirítj...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Közepes
share
túróval töltött zsemle
túróval töltött zsemle

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Croque Madame Glasertől
Croque Madame Glasertől

z egyik szelet kenyérre rátesszük a sonkát és a sajtot. Lefedjük a második szelet kenyérrel. A vajnak a 2/3-át egy serpenyőben felforrósítjuk. A szendvicset oldalanként kb. 2-3 pe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk