tonhal
petrezselyem
fokhagyma
újhagyma
koriánder
1 tojás+1 fehérje
light majonéz
zsemlemorzsa
só, bors
hot sauce
sajt tölteléknek
A sajt és zsemlemorzsa kivételével egy tálban keverj mindent össze. Formálj kis korongokat, kettő közé rakj egy sajtdarabot töltelékként. Forgasd zsemlemorzsába, majd olajozott tepsiben süsd a korongok mindkét felét aranybarnára., kb 10 percet.
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a sót és a cukrot a vajjal egy tálban. Adjunk hozzá egy kis tejet, és szórjuk bele a parmezánt is. Robotgép tésztakeverőjével (vagy kézzel) gy...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: NehézA hozzávalókból egy laza tésztát gyúrunk és kb. 1 órát a hűtőbe pihentetjük. Ezután a tésztát 1 – 1.5 cm vastagságúra nyújtjuk. A legnagyobb és a legkisebb pogácsaszaggatóval ugya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk (kb. 1cm vastagságúra) és kiszaggatjuk. Tepsibe rakjuk, tetejüket lekenjük tojássárgával, majd megszórjuk köménymaggal. Előmelegített 175 fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű