Leves hus (Tarjacsont oldalas )
3 db nagyobb sárgarépa
3 db nagyobb petrezselyemgyökér
1 db nagyobb Vöröshagyma
1/2 karalábé
1 db közepes paprika ( de nem fontos )
1 db Fokhagyma
só, bors
ételízesítő esetleg leveskocka (3-4 db)
víz
Tisztítsuk meg a zöldségeket, és vágjuk fel egyforma nagyságúakra, (ne legyenek túl aprók, mert akkor szétfőnek Tegyük őket a lábasba a tetejére a húsit felengedjük vízzel tegyük bele a Fűszereket és a leveskocát majd takarék lángon főzzük
Én a fekete borst teafőző kapszulába szoktam tenni így az ize benne marad de nem úszkál a levesbe :D
A hagymát nagyon apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadunk egy kevés pirospaprikát. Vigyázzunk, nehogy megégjen a paprika majd beletesszük a húsokat, átfor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz újhagymát és a burgonyát mossuk meg, hámozzuk meg. A hagymát karikázzuk fel, a burgonyát vágjuk kockákra. Forrósítsuk fel a vajat, majd fonnyasszuk meg rajta a hagymát. Adjuk ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt négy darabba vágjuk, és a megtisztított, négyrét hasított leveszöldséget hozzáadva, másfél liter vízzel felöntjük, mintha húslevest készítenénk, fűszerezzük. Amikor a be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket apróra vágjuk, majd az olajon megpároljuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele húsleves kockát, mikor puha a zöldség, nokedlit szaggatunk bele, végül eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű