menu

Családireceptkönyv.hu

Tejszínes-mustáros karaj sajttal, sonkával töltve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 szelet karaj
főző tejszín
mustár
só bors
petrezselyem,
fokhagyma
gomba
sajt

Elkészítés:


Először a kicsit kiklopfolt sózott borsozott szeleteket betöltjük, feltekerjük és forró serpenyőben kevés olajon át pirítjuk,hogy pörzs anyag keletkezzen és a rostokat ezzel le is zárjuk. Nem tűztük össze semmivel hajtással lefelé mentek be egymás után és átforgattuk! Ha kész kiszedjük őket és a keletkezett szafttal folytatjuk, főzőtejszín, mustár, petrezselyem, fokhagyma minden ízlés szerint, (van aki mustárosabban vagy fokhagymásabban szereti kóstoljatok!)mehet bele, valamint mi megízesítettük egy gombás szósszal is! ! Majd jénaiba öntöttük a szószt bele feküdtek a husi roládok és ment a sütőbe na jó egy kis extra sajttal még megszórtuk a tetejét! Garantáltan szaftos, omlós lesz nem szárad ki!!! Ennyire omlós karajt még nem ettünk, kívül szép sültes belül szaftos puha.

Tejszínes-mustáros karaj sajttal, sonkával töltve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Bea
Bakonyi sertésborda
Bakonyi sertésborda

A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A szalonnát vékony csíkokra a vöröshagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A gombát alaposan megmossuk, szeletekre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
Paradicsomos húsgombóc olasz módra
Paradicsomos húsgombóc olasz módra

ezdd a paradicsommártással. Vágd hozzá apróra a hagymát, és kb. 5 percig közepes lángon párold meg az olívaolajban. Ekkor ízlés szerint tehetsz hozzá 1-2 gerezd apróra vágott fokha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tarja - Fokhagymás, csípős sertéstarja
Tarja - Fokhagymás, csípős sertéstarja

1. A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. 2. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. 3. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Töltött hús (dagadó)
Töltött hús (dagadó)

Egy serpenyőben a vajon 10 percig dinszteljük a hagymát és a fokhagymát, amíg meg nem puhul. Belekeverjük a kockára vágott almát, és további 10 percig dinszteljük. Ezt követően fél...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk