10 dkg vaj
25 dkg Turó
2 evőkanál majonéz
2 teáskanál mustár
2 teáskanál ecetes torma
só
töltelék hozzávalóit habosra keverjük, a sonkaszeletekbe göngyöljük. Franciasalátára téve, de anélkül, friss kenyérrel is finom! Pl. vendégvárónak kitűnő, mert hamar készen van, bár jó, ha legalább fél napig hideg helyen áll, hogy az ízek összeérjenek.
A tojásokat megfőzzük, közben a zöldségeket megtisztítjuk és apróra vagdossuk. A bacont megsütjük, a zöldségeket egy tálba tesszük. Az olívaolajat, a balzsamecetet és a mustárt öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖntet 1 csipetnyi Fekete bors 1 teáskanál Petrezselyem 1 teáskanál Citromlé 100 ml Olívaolaj, Extra-virgin
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket összekockázzuk és a többi hozzávalóval összekeverjük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű