1 ü meggybefőtt
1 konzerv őszibarackbefőtt
3 dl habtejszín
5 dl tej
3 ek cukor
1 cs vaníliás cukor
0,5 kk fahéj
A gyümölcsbefőttek levét egy nagy üvegedénybe öntjük, jól lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a fahéjat, a tejszínt és a tejet.
Alapos keverés után belehelyezzük a magozott meggyet, és a kockára vágott őszibarackokat.
Hagyjuk állni a hűtőben 2-3 órát.
Szedjük le a pikkelyeket ha van. Tegyük a 300 gramm halat, felkockázott hagymát, felkockázott paprikát és paradicsomot egy nagy tábla és turmixoljuk össze. Helyezzük a ha...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: Könnyű1. A lisztben elkeverem a sütőport és a porcukrot, majd elmorzsolom benne a margarint és összegyúrom a citrom levével és a tojássárgákkal. 2. A kosárka formákat margarinnal kiken...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát, a főtt tojást és a sonkát apróra vágjuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, snidlinget, kaprot, majd a tejfölt és a joghurtot, sózzuk, borsozzuk. Tálalásig lehűtve hagyjuk.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű