1 kg 0,5 cm széles 10.15 cm hosszúra vágott csirke mell,50 dkg vékonyra vágott 25 cm körüli bacon vagy hússós szalonna,őrölt kömény,majoránna,só,őrölt bors,bazsalikom,ízlés szerint,2-3 gerezd fokhagyma
A csirke mell csíkokat e fűszerezem és 1 nap vagy éjjel állni hagyom.Sütés előtt egyenként körbe tekerem szalonna csíkokkal,Tepsibe egymás mellé teszem.kevés vízzet öntök alá.Alufóliával be fedem a tepsit.Forró sütőben 25 percig le fedve párolóm.Majd a fóliát le véve pirosra sütőm.
1. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk a citromlével, 2 ek. olajjal, és fél órára betesszük a hűtőszekrénybe. A zöldségeket megtisztjuk, a padlizsánt hám...
Elkészítési idő: 1 ó 30 p Nehézség: KönnyűA kolbászt felkarikázzuk és egy serpenyőbe tesszük, átsütjük. A csirke-combokat kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, és a kolbász kisült zsírján néhány percig pirítjuk, majd kivesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA főzés előtt előkészítem a hozzávalókat. A paprikát nagyobb darabokra vágom, hagymákat szeletelem. Csirkemellet kockázom, a kolbászt felkarikázom. Felmelegítem a húsleves alapleve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat minden oldalon sózd és borsozd. Olvaszd fel a vajat, mikor elkezd aranybarnává válni, tedd bele a csirkecombokat. 2. Lassú tűzön süsd 5 percig minden oldalon....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes