GYÖMBÉRES-FOKHAGYMÁS PÁCOLT,CSIRKECOMB SAJTBUNDÁBAN KI SÜTVE..Hozzávalók. 1 kg felső csirkecomb bőr és csont nélkül,fél gyömbér,6-8 gerezd fokhagyma,só,bors,majoránna,2 db tojás,4-5 kanál liszt,fél csomag sütőpor,25 dkg fél reszelhető sajt,apróra vágott petrezselyem zöld,.zsiradék a sütéshez.
.A csirke combokat 2-3 felé vágom.Reszelek rá gyömbért fokhagymát meg fűszerezem.legalább 1 éjszakát vagy napot hűtőben állni hagyom.Sütéskor a reszelt sajtból,tojásból.sóból,lisztből.petrezselyem zöldből sütőporból.sűrű palacsinta tésztát készítek.Ebbe mártva forró zsiradékban ki sütöm a hús darabokat.A sütőportól a bunda sülés közben kicsit fel emelkedik.
A csirkemelleket hosszú, vékony pengéjű késsel óvatosan felszúrtam, vigyázva, hogy lehetőleg ne lyukasszam át a húst. Ezután a felszúrt lyukakba aszalt szilvákat dugdostam...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kacsacombokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsibe tesszük. Mellékanalazzuk a zsírt, öntünk a tepsibe 150-200 ml vizet, majd 230 fokra előmelegített sütőbe tesszük...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba reszeljük le először a cukkinit, sózzuk be, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Nyomkodjuk át pár perc elteltével, így a felesleges lé távozik belőle. Ekkor reszeljük h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyors pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a húsokat. A hagymát és a répát karikákra vágjuk, a krumplit hasábokra. A fokhagymát hámozás nélkül a közepén kettévágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű