50 dkg tarhonya,2 nagy fej hagyma,0,5 kg paprika,30 dkg paradicsom,1 evőkanál zsír,só,bors,30-40 kg kolbász vagy virsli
A kockára vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott zöldpaprikát a zsiradékon megfonnyasztjuk, majd hozzátesszük a tarhonyát, és állandóan keverve aranybarnára pirítjuk. Beletesszük a karikára vágott paradicsomot, a kolbászt, szükség szerint megsózzuk. Felengedjük annyi vízzel, ami ellepi; felforralás után lassú tűzön főzzük, míg a tarhonya megpuhul, a levét szükség szerint apránként pótolva. Bármilyen savanyúságot kínálhatunk hozzá.
Pecurke proprziti sa lukom . Meso iseci na snicle. Redati u vatrostalnu ciniju, meso- pecurke - meso - pecurke dok ima materijala pa preliti sa neutralnom pavla...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: KönnyűA krumplikat meghámozzuk (újkrumplinál elhagyható), vastag hasábokra vágjuk. Bő, lobogó vízbe dobjuk őket, az újraforrástól számított 5 percig főzzük, majd leszűrjük. A fűszerkeve...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KönnyűOlajon üvegesre pirítjuk a hagymát egy kis piros paprikával, a virslit rászórjuk és pirulásig sütjük, majd egyszerre az összes konzerv a paradicsommal. Ízlés szerint cukrozzuk, az...
Elkészítési idő: 20-35 perc Nehézség: KönnyűA virslit 1,5 cm darabokra vágjuk, majd a spagettivel átszurkáljuk. Így főzzük meg. Majd összekavarjuk a szósszal. Jó étvágyat
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű