menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros töltött burgonya


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


néhány szem nagyobb burgonya,csemege kukorica,olívaolaj,fokhagyma,mustár,só,bors,majoránna,

Elkészítés:


1, A krumplit megmossuk és héjában főzzük, vagy sütjük nem egészen puhára.2, Ezután a krumplikat félbevágjuk, közepüket egy kiskanállal kivájjuk úgy, hogy a burgonyának azért egy kis pereme is maradjon.3, A kivájt krumplit összekeverjük egy kevés olívaolajjal, felaprított fokhagymával, mustárral. Hozzáadjuk a kukoricát is és ízlés szerint fűszerezzük.4, A masszát a kivájt krumplikba töltjük.5, A töltött burgonyákat egy hőálló tálba sorakoztatjuk és grillezőben vagy 180 fokos sütőben készre (kb. 20 perc) sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagy étkűek fogyaszthatják köretként, nem (egészen) vegánok süthetnek rá sajtot is. Mindenhogyan nagyon jó, elrontani pedig szinte lehetetlen.

Mustáros töltött burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
SÜLT KARFIOL – A legjobb egészben sült karfiol (vega
Avatar Veres Kedvelnék
SÜLT KARFIOL – A legjobb egészben sült karfiol (vega

A joghurtos-fűszeres marináddal , ecsetet használva, egyenletesen vonjuk be a karfiol felületét. A maradék marinádot tegyük félre, tároljuk hűtőben: a következő 2-3 napban húsok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bori
Vegetable Dumpling Soup
Vegetable Dumpling Soup

Preparation 1. In a small mixing bowl, combine flour, baking powder, and salt with a spatula. Form a well in the middle of the dry mixture and add 2 tablespoons olive oil and wa...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
RAKOTT ZÖLDSÉG
RAKOTT ZÖLDSÉG

1. A megtisztított, feldarabolt zöldségeket keménységüktől függően öt-tíz percre forrásban levő, sós, borsos vízbe dobjuk, majd leszűrjük. (Ügyeljünk arra, hogy ne főzzük szét!) A...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar ZÖLDBABOS GOMBAPAPRIKÁS KAPROS NOKEDLIVEL
Avatar Kobza Zsanett Kedvelnék
ZÖLDBABOS GOMBAPAPRIKÁS KAPROS NOKEDLIVEL

A zöldbabot enyhén sós vízben roppanósra főzzük. ( kivéve a konzervet, amit a levétől lecsepegtetünk ). A finomra vágott hagymát az olajon megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospapriká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk