0,5 kg liszt,3 db tojás,10 dkg vaj,só,
a hozzávalókból közepesen sűrű tésztát keverünk,majd lóbbogó vízben ki főzöm le őblittem és tálalom.
A kelleveleket sós, borsos, fokhagymás vízben puhára főzzük, finoman összetörjük, majd 25 d lisztből, 1 tojásból, sóból készült sűrű palacsintatésztába forgatjuk, ízesítjük sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Főzd meg a tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, szűrd le, és tedd vissza a lábosba. 2. Közben olvasszuk fel a vajat egy közepes serpenyőben. Adjuk hozzá a póréhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés : A 2 kanál olívaolajat megmelegíteni, hozzáadni az apróra vágott hagymát, a nagy lyukú reszelőn lereszelt répát és a zúzott fokhagymát. Megdinszteljük, míg a zöldségek...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, és a liszttel, a tejföllel és a sóval nem túl lágy tésztát gyúrunk belőle. Letakarjuk, és kb. fél órát langyos helyen kelesztjük. Ezután...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes