3 dl mandulatej (9 g), 5 dkg zabpehely (28 g), 10 dkg túró (4 g), édesítőszer ízlés szerint, 10 dkg (mirelit) erdei gyümölcs (8 g)
1. A mandulatejet melegítsük meg a zabpehellyel együtt, hagyjuk kihűlni.
2. Keverjük hozzá a túrót, ízlés szerint édesítőszert és a szobahőmérsékleten kiengedett gyümölcsöket.
Egy adag szénhidráttartalma: 24,5 gramm
KALÓRIA: 329 KCAL/ADAG
Négy szufléformát vajjal alaposan kikentem. A kolbászt felaprítottam, és elosztottam a formák alján. Minden formába 1-1 tojást ütöttem, majd 2-2 kanál tejszínt tettem rá, végül ú...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fodros nagy kockatésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A kolbászt karikára szeleteljük, a szalonnát apróra feldaraboljuk, és kevés olajon kisütjük. A káposztát lereszel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonna zsírját kisütjük, kiszedjük egy tányérra, félrerakjuk. (Ha túl sok zsír sült ki belőle, leszedjük, hogy kb. 2 evőkanálnyi maradjon.) A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy lábosban alacsony lángon melegítsük meg a húslevest. 2. Egy nagy serpenyőben melegítsünk fel 2 ek olívaolajat, keverjük hozzá a gombát és főzzük kb. 3 percig. 3. Veg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű