menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


75 dkg füstölt sertéscsülök
1,2 kg sertéshús
1 ek só
1 kk őrölt bors
2 db babérlevél
2 vöröshagyma
1-2 fej fokhagyma
2 db sárgaréspa
2 db fehérrépa
1 db kisebb zeller

Elkészítés:


Megtisztítom a húst, felrakom egy nagy fazékba főni.
Ha felforr a víz, öntsük le róla a vizet és új vízzel tegyük újra fel főni. (Hogy füstös maradjon az íze, meghagyni valamennyit ebből a vízből?)
Hozzáadom a fűszereket és a zöldséget és addig főzöm, amíg a lábak szét nem esnek. Ha a víz elfő pótolni kell.
Ha kész kiszedjük a húst, át kell szűrni a levet. A tál aljára a szép sovány húst teszem és ráöntöm a levet. Ha kihül hűtőbe teszem.

Kocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sütőben sült fánk
Sütőben sült fánk

Elkészítés: Cukros tejben felfuttatom az élesztőt, és a többi hozzávalóval összegyúrom.Közepesen lágy tésztát kapunk.Kelesztjük 40 percig,majd átgyúrjuk és újra kelesztjük kb 30 pe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kakaós kalács
Kakaós kalács

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gesztenyekrém leves
Gesztenyekrém leves

Hozzávalók (6 személyre) ________________________________________ A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, a pudingport és a cukrot simára keverjük benne. A többi tejet fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Málnás vaníliapuding
Málnás vaníliapuding

Habosra keverjük a tojássárgákat és az egész tojásokat a cukorral. Hozzáadjuk a sót és a kukoricakeményítőt. Melegíteni kezdjük a vaníliakivonattal ízesített tejet, majd hozzáadjuk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk