menu

Családireceptkönyv.hu

Velencei hús


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,5 kg lapocka,
1 közepes nagyságú vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 teáskanál ételízesítő,
kevés őrölt bors,
1 mokkás kanál só,
majoránna ízlés szerint,
40 dkg zöldborsó,
1 teáskanál cukor.

Elkészítés:


Az egészet bekészítem a kis okosba, összekeverem és sertés programon elindítom. Köret rizs, hasábburgonya. Tálalásnál reszelt sajttal megszórom a tetejét. Jó étvágyat

Trükkök, tippek, praktikák:


Főzőautomata recept

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tarja - Hagymás-krumplis tarja
Tarja - Hagymás-krumplis tarja

1. A jénai tálba/tepsibe olajat öntünk és rákarikázzuk a nyers hagymát. 2. Hozzáadjuk a felkarikázott krumplit és a nyers kiklopfolt husikat. 3. A húsokat fűszerezzük sóval,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csülök Pékné módra
Csülök Pékné módra

2 kg karikára vágott krumplit vastagon zsírral ki kent tepsibe teszek,meg szóróm sóval,2 fej karikára vágót hagymát 1 fej fokhagymát szét rakok rajta,1 nagy kanál zsírral meg locso...

Elkészítési idő: 2,5-3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Vajpuha tarja fokhagymásan sütőben sütve
Vajpuha tarja fokhagymásan sütőben sütve

A paradicsompürét, 2 evőkanál olajjal, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel összekeverjük. A húsokat átkenjük a paradicsomos keverékkel, letakarjuk és hűtőben pihentetjük legaláb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszeres rántott sertésmáj
Fűszeres rántott sertésmáj

A sertésmájat alaposan átmossuk, a hártyás részeket eltávolítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk, és kicsit bedörzsöljük vele a májat. Egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk